Sluta röka med dessa tips och tricks


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men de flesta misslyckas. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Sätt råd i praktiken i ditt eget liv för att inse en rökfri framtid.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

När ett begär kommer på att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är värst, eller du kan få en ny hobby.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Framtiden för en hälsosam framtid när du lyckas sluta röka bör göra dig optimistisk. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link