Sluta röka med dessa tips och tricks


Varje rök vet att de borde sluta. Har du under hela ditt liv någonsin hört en rökpresent om hur stor rökning är för deras hälsa, eller hur fysiskt bra det får dem att känna? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; Men ex-rökare gör det. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ofta kommer du att finna att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig, kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite kvar. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Minska antalet cigaretter som du röker. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har nävecigaretten. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada för dig. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. Men vissa personer som har slutat har delat sitt råd i den här artikeln. Använd dessa idéer och anta hälsosamma vanor.Source link