Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Medan alla är medvetna om farorna med att röka, fortsätter många människor att röka. Det är lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende av dig.

När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Du behöver hjälp av andra under denna process.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Försök hitta någonting för att tänka på ämnet.

Stay Committed

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen med att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Fira varje milstolpe på din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Du borde nu veta att sluta röka handlar om din självtillämpning. Nyckeln till att sluta är återstående bestämd och följa de riktlinjer du själv har fastställt för att hjälpa dig att uppnå detta mål. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link