Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Goda avsikter att sluta röka går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Läs den här artikeln för att lära dig de bästa sätten att sluta röka en gång för alla. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Sluta röka

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du klipper ur den djupa transen kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chansar för framgång.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta kan vara en lång process.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Sluta långsamt genom att minska antalet röker du över tid. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt när du slutar röka. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för din beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slags kamp.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!Source link