Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Rökning kan negativt påverka ditt livs kvalitet. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Viktigast är att rökning påverkar din hälsa. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta. Om du är intresserad av att lära dig att sluta röka framgångsrikt, läs de råd som ges i den här artikeln.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Mata dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Tips! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Support System

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Sök support online. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer andra quitters att vara redo att erbjuda vägledning eftersom alla möter samma utmaningar och hinder.

Gör "NOPE, inte en puff, någonsin" din mantra. När intensiva begär begär, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag. Men även en kan förstöra hela tiden du tillbringade dedikerar dig själv att sluta. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

TIPS! Försök aldrig sluta röka själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana.