Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Behovet av en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Siktmål

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Älskade Ones

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Tänk alltid på din motivation. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är praktisk i ansiktet av frestelse och begär senare.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.Source link