Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


De flesta kommer, när de blir frågade, att säga att rökning är en hemsk vana, och att de skulle vilja stanna. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Älskade Ones

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Kraven kan vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Secondhand Smoke

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Sluta röka

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.Source link