Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men aldrig verkligen följer dessa avsikter. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Använd allt som du permanent slutar röka vana.

Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har funnit framgång med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver fortsätta.

Övning är ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du slutar vikt vid denna viktiga tid.

TIPS! Om du är beredd att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du kanske inte annars har kunskap om specialister i ditt område.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för vad du än håller dina planer på att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att slutligen vara rökfri för livet.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att komma igång med din strävan att sluta röka. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära tillbaka på rökning.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Många människor som inte röker mer sannolikt misslyckades vid första gången de försökte. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du ger dig möjlighet att röka igen, bestäm du om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, men sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Träning är också en bra stressavlastare.

48 timmar

De första sju dagarna av något sluta-rökning försök blir det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När 48 timmar har gått, är cravings generellt psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att bli svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kommer att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses att röka.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Du kanske har använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om det är sant, är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det finns många framsteg när det gäller rökningstillfällen. Prata med din läkare och fråga vad de tycker du borde använda.

Ät massor av grönsaker, grönsaker, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta av många anledningar. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kan få. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet när du är i mitten av att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Ta dig tid att reflektera över varför du vill sluta röka. Skriv ner de översta orsakerna till ett papper och håll dem praktiska i fickan. När du känner behovet av en cigarett, läs de skäl du vill stoppa istället.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt alternativ. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

För att framgångsrikt sluta röka är det viktigt att vara medveten om de utlösare som får dig att röka. För många människor kan dina triggare vara stress, arbete eller till och med andra människor. Undvik att röka triggar när det är möjligt. Om du inte kan undvika några av dem, bör du planera andra hälsosammare sätt att hantera dem.

Att hålla en tandpetare i munnen kan vara en bra ockupator. Du kan också prova tuggummi eller Tic-Tacs. Var noga med att rensa bort högre kalori livsmedel, men du vill inte gå upp i vikt.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!

TIPS! En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link