Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare pressar dig troligen också att sluta. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Varför puffar du fortfarande bort då? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Älskade Ones

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Nikotiners ersättningsterapi

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. En hel del begär är ganska överväldigande. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.Source link