Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Om du vill sluta röka, är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Cigaretter skadar allas hälsa och har en särskild långsiktig inverkan på lungorna hos rökare. Läs igenom de olika tipsen i den här artikeln och avgöra vilka som kan gälla för din unika kamp med denna vansinne.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!Source link