Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Rökning har en myriad av negativa effekter på både din hälsa och de omkring dig. Det kan leda till lungcancer, emfysem, hjärtinfarkt och olika andra hälsoproblem. Det är farligt för människor runt dig att andas in din andrahandsrök. Detta är ytterligare en anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Biten som följer innehåller många bra idéer för att uppnå framgång när du slutar.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de förskriva läkemedel som hjälper dig i ditt arbete.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Rökning dödar inte bara rökare, utan även deras nära och kära. Några stora hälsorisker som röker orsakar är lungcancer, emfysem och hjärtinfarkt. Inandning av andras rök är också riskabelt, och rökning utgör ett hot mot någon nära dig. Ställ råd från denna artikel för att arbeta i ditt liv och förhoppningsvis sluta ditt beroende av att röka.Source link