Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrika


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-cykeln.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

TIPS! Prata med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Sluta röka idag. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Om du begår att sparka din vana, så snart som möjligt kan du potentiellt förlänga ditt liv med många år. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom andrahandsrök har visat sig vara dödligt.

Learning Experience

Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. De flesta misslyckas med sitt första försök, men använder det som en lärande för din nästa gång. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande upplevelse som hjälper dig att guide dig nästa gång du slutar. Om det händer i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.