Sluta röka nu genom att följa dessa tips


Det kan vara lätt att starta din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, bara för att erkänna nederlag någon gång på vägen. Den här artikeln kan hjälpa dig att ge dig den motivation du behöver för att slutligen sparka vanan för gott. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

Siktmål

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. När du behåller senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Nikotinutbyte

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som följer med att sluta.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link