Sluta röka nu genom att följa dessa tips


Många människor vill sluta röka. Cigaretter skadar allas hälsa och har en särskild långsiktig inverkan på lungorna hos rökare. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Stanna så ofta som möjligt medan du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas avsevärt och få dig till var du vill.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Stressfull situation

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka att sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. Därför är det viktigt att du utvecklar en strategi för vad man ska göra när stress uppstår. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Undvik att bli statistik!

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt det svåraste. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter de första två dagarna, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är viktigt att du utnyttjar ditt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.Source link