Sluta röka nu genom att följa dessa tips


Rökning kan allvarligt påverka ditt livs kvalitet. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan vända de negativa effekterna om du slutar.

Att skriva ner det kan påverka hela din tankegång. Det kan också motivera att gå vidare, vilket borde göra det lättare att sluta.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte, fortsätt med att använda denna taktik tills den äntligen fungerar.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, som antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning som du kan uppleva.

Nikotinutbyte

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

TIPS! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväga att hjälpa processen längs genom att försöka ersätta nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp önskar när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Du kanske vill prova nikotinutbyten. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytesbehandlingar.

Till exempel gå till en film efter en vecka att du inte röker . En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att vara där för vad du än ska fortsätta med din avslutande resa. Ett bra stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas i dina chanser att äntligen vara rökfri för livet.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Ofta kan man inte sluta röka, eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när man ställer in önskemål. Kom alltid ihåg varför du vill sluta hålla dig motiverad.

Tips! En viktig del av Att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation. Det kan innebära att du stryker motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Tips! När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa utan också dina älskade. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Den första veckan efter att du börjar sluta röka kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer dina begär att vara mest psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Istället för att betraktas som ett offer, tänk på att vilja sluta. Håll i tanken på alla positiva effekter detta kommer att ha på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig en bra anledning att sluta och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Att sparka rökning vanan är sällan en enkel uppgift, men det kommer att vara väl värt det på flera sätt än man kan tänka sig. Att granska råden i denna artikel har förhoppningsvis motiverat dig att vara optimistisk om din förmåga att sluta röka helt. Välj några av de tips som finns här för att hjälpa dig att komma igång med ditt beslut att sluta idag.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Ta reda på så mycket du kan om Array att bli en riktig proffs. Informationen som lämnas i den här artikeln ger dig en start, men slutar inte att lära dig. Du kommer att märka efter att du har fått rätt information, du kommer att känna dig som en proffs.Source link