Sluta röka nu genom att följa dessa tips


Din familj önskar att du slutar röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kan även få rabatt från ditt försäkringsbolag. Så, varför rökning du fortfarande? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, rekreationscenter och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig om detta. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Sluta röka

Hypnos kan hjälpa sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under den här processen.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar . Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett starkt beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka försöka först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Nikotiners ersättningsterapi

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Överväg nikotinersättningsterapi. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för.

TIPS! Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter i stället för godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterade i att du röker. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Drick kaffe när du kör till jobbet och undvik baren för att minska efterfrågan, eftersom det finns många rökare i detta område.

Nu har du läst mycket användbar information för att hjälpa dig i din ansträngning att sluta röka. Om du slutar röka, blir du friskare och lyckligare, och du kommer att leva längre. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stöttade dig genom försök och triumfer i slutprocessen!

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning.Source link