Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Som det är med allt, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir processen. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

Ta bara varje dag som det kommer. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att gå kallt kalkon.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körspellista.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, när du fullbordar din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för strävan att röka en cigarett.

Sluta röka

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag att den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link