Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Många människor vill bli vana med att röka. Cigaretter skadar allas hälsa och har en särskild långsiktig inverkan på lungorna hos rökare. Om du är redo att sluta, fortsätt läsa för att höra några värdefulla råd som kan hjälpa.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Ta en dag i taget när du slutar röka. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få tillsatser för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Tänk bara på att du måste vara stark och lägga tonvikten på att vara frisk för dig själv och för de människor du älskar. Använd tipsen här för att slutligen hjälpa dig att sluta.Source link