Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Även om de negativa effekterna av nikotinberoende har blivit väl dokumenterade verkar de fortfarande ha svårt att försöka sluta med denna vana. Om det här beskriver dig, har den här artikeln några tips som hjälper dig att hitta frihet. Applicera alla de som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Övning är en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande längtar efter en cigarett, upprepa processen så ofta du behöver.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Försök inte göra det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med begäret. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt för dig att sluta.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta som du kanske inte har.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledigt tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna av cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du Nå dem. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att behöva och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka gör det bara. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta vana. Stanna helt och håll aldrig upp en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Ta tillfälle som du tycker är fri från detta kraftfulla tillägg. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!

De första dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Det kommer fortfarande vara svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Blåa widgets kan vara ett komplicerat ämne om du inte vet var du ska börja. Men efter att ha läst den här artikeln borde du ha en bra utgångspunkt för var du ska gå. Använd alla de råd du läser i den här artikeln och det blir smidigt segling.Source link