Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som det är med allt, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto mindre förvirrande blir det. De råd som följer kommer att göra det möjligt för alla att få de rätta verktygen för att bekämpa rökning.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan bara vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rätt håll med att sluta planera.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker och uppnå mål. Det är viktigt att du och dina behov. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Övning kan göra en mycket effektiv stress och att få en hälsosammare inställning. Om du inte tränar, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Om din kalla turkeyansträngning att sluta röka misslyckades, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med begäret. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Behandla dig själv

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

TIPS! Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer.

Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig en film. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att underlätta dig för att sluta röka.

Om du röker i ditt hem, rengör det noggrant. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

TIPS! Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Du ska städa din møbel och mattor, rensa väggarna och ha dina gardiner och draperier städade.

Hitta support via online formulär och samhällen. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser som är särskilt avsedda för att ge stöd till personer med deras önskan om att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

TIPS! Gör det din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Om du upptäcker att dina önskningar blir bäst av dig och har problem med att kämpa för att röka, få någon annan in på det direkt. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och du kommer att må bra att veta att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Vid denna tidpunkt bör du inser hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. Eftersom du kan räkna ut vad som fungerar för dig, kommer processen att sluta din rökning vana gå mycket snabbare! Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. De flesta slutade flera gånger innan de avslutades med framgång. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Allt du behöver göra nu gör det till handling.