Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Det borde vara självklart att din familj skulle vilja att du slutar röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Det är dags att kasta de gamla vägarna och gå vidare mot en hälsosammare och renare livsstil, som alla kan börja med de tips som nämns här i den här artikeln.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Få en annan distraktion då.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåelige.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stöttade dig genom försök och triumfer i slutprocessen!Source link