Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Att behöva tillfredsställa ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Inte bara känner du dig ofullständig utan din rökning, du är ofta tvungen att avbryta dina dagliga aktiviteter för att gå ut och njuta av dina begär för en cigarett. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Om du är sjuk att röka, är du ungefär halvvägs för att sluta. Tipsen här har förhoppningsvis gett dig lite ammunition som kan ta dig resten av vägen mot att sluta för gott. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa trangen att röka.Source link