Sluta röka nu med dessa effektiva tips


För många människor, stress och tryck från omvärlden gör att rökning verkar vara ett absolut måste. det är svårt att finna skäl att sluta. Tipsen i den här artikeln kan hjälpa dig att befria dig från missbruk och sluta röka för gott.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritisk.

Gör en N.O.P.E. (inte en puff någonsin) upplösning. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Lös innan du ens frestas att aldrig försöka "bara en".

De första dagarna kommer att vara det svåraste. Din kropp kommer att kasta det mesta av nikotin du har inhalerat under de första två dagarna. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! Ta saker dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Träffa när det är möjligt. När du slutat röka blir det lättare att anta ett träningsprogram. Uthållighet och lungkapacitet förbättras märkbart. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

Låt inte dig ge upp om du inte lyckades första gången du slutade. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Försök, försök igen och du kommer att lyckas längs vägen.

Om du känner att din viljestyrka försvinner och att du är frestad att nå en cigarett, fråga någon om stöd. Oavsett om det är en vän eller en familjemedlem, nå ut och dela dina känslor av frestelse. Detta hjälper till att distrahera dig, liksom påminner dig om att du inte är ensam.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar, desto mer begär du kommer att möta.

Du kan behöva se en rådgivare för att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig anledning som gör att du vill röka. Om det emotionella problemet behandlas, kommer efterfrågan på en cigarett att minska. Om du är intresserad av den här metoden, besök din läkare och be om en rekommendation till någon som du kan prata med.

Du borde mår bättre om att sluta efter att ha granskat den här artikeln. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna för exakt hur man ska sluta.Source link