Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa hälsoeffekter för dig och alla omkring dem. Det förstör dina lungor och hals, skadar ditt hjärta och orsakar kaos på din mun. Dessutom har andning av andrahandsrök samma farliga potentiella konsekvenser. Därför är det viktigt att sluta. Du kan hitta lite bra information för att komma igång med att sluta nu.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte har det, behåll bara repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Till sist kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräcklig.

Rökning är inte bara ohälsosam, men det är också farligt. Bland de sjukdomar som rökning kan ge är lungsjukdomar, hjärtsjukdomar och emfysem. Du kan också skada dem runt dig med begagnad rök. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.Source link