Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Hälsoriskerna med rökning är ingen hemlighet, men det gör det inte alltid lätt att sluta. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktning mot att inte röka.

Sluta röka

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.Source link