Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Behovet av att ge en nikotinberoende kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du kan vara helt oacceptabel om du inte kan röka. Läs vidare för att ta reda på vad du slutade röka en gång för alla. Följande artikel ger massor av användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Om du inte kan sluta kall kalkon, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

TIPS ! Fördela fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du lägger på något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Nikotiners ersättningsterapier

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller irritabel. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapier kan hjälpa till att hantera begär. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du vill sluta.

TIPS! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Om du till exempel går en hel vecka utan att röka, ta dig ut på en film. När du gör det en hel månad utan att röka, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att du ska försöka sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllde din livet kommer att vara när du har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att styra ner det första steget för att nå ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett i stället för en tid för att minska rökning.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller plåster. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

De flesta som försöker sluta misslyckas första gången de Prova. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

De första dagarna av något slutförtande försök blir det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. När nikotin är ur ditt system kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Nu är det dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttag är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta framgång i samma situation nästa försök att sluta röka.

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, frön, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta av många skäl. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta dessa livsmedel på en diet kan hjälpa till att minska eventuell vikt som du kan få. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med att din kropp känns bra när du drar ur nikotin.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring en älskad till stöd. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så ditt begär har tid att gå och du kommer att må bra att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

TIPS! Tänk på klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv.

Att vara redo att sluta röka är hälften av slaget. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link