Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Nästan alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Följande artikel kommer att lära dig hur du äntligen ska bli av med denna vana.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du slutar ge dig i alla fall, var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du har mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

10 minuter

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att med fokus på en enda dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

När du vill röka blir det överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka dig att röka.

Tips! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker själv. Du måste hålla fast vid dina planer och vara fast besluten. Om du gör det här och använder råd från denna artikel kan du sluta röka på nolltid.Source link