Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också introducera dig till ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Att få kallt kalkon att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få hjälpmedel för att hjälpa till du längs vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

En sak som i stor utsträckning komplicerar att sparka röksvanen är missbruk av nikotin. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Gör det lättare genom att ställa råd i ovannämnda artikel att använda i ditt dagliga liv. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.Source link