Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Detta gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka vanan. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Kallt Turkiet

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Om du vill hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Tips! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för begäret att passera.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos . Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du klipper ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Tips! Att sluta röka vana är svårt nog, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Ändra ditt beteende, så att du inte är frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

En sak som mycket komplicerar att sparka röksvanen är nikotins beroendeframkallande. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Med dessa användbara tips och ditt långsiktiga engagemang och engagemang kan du slutligen sluta röka, för gott.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.Source link