Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Det finns otaliga människor där ute som vill älska att sluta röka. Rökning är en dödlig vana som fångar upp till alla som gör det så småningom. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Supportgrupper

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Det är möjligt att hitta stödgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge som han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjning taktik. Berätta själv att du kommer att vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Få hjälp av andra. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Drick kaffe under körning till jobbet och undvik baren för att minska efterfrågan, eftersom det blir många rökare i detta område.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta hårdast. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Detta hjälper dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Detta kommer att hålla dig motiverad och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom den här artikeln har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Kom ihåg hur viktigt det är att upprätta ett stödsystem och att göra allt för att övervinna denna vice. Använd riktlinjerna från den här artikeln och gör dig stolt!Source link