Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. För att lära dig mer om rökningstoppningsalternativ, fortsätt läsa!

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Sluta röka

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Om du tillämpar det du läser i den här artikeln kommer du att kunna sluta röka relativt enkelt.Source link