Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Din familj har bett dig att ge upp cigaretter. Din läkare echo känslan. Alla, även försäkringsbolag, vill hjälpa människor att sparka den dödliga vanan eftersom inget gott kan komma ifrån det. Så, varför har du inte slutat än? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vana.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Ta din resa en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person uppnår sina mål olika. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå på kallt kalkon.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att stoppa uttag.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinbyte av terapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Nu är du redo och har kunskap att sluta röka för alltid. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köpa något trevligt för din familj.Source link