Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Liksom med allt, ju mer kunskap du har på att sluta, desto enklare är det. Denna artikel är här för att hjälpa dig att bli av med din rökning vana.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning kan hjälpa till att lätta på stress.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Belöna dig själv

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

TIPS! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett.