Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Alla rökare som vill sluta har goda avsikter för att sluta. Men de flesta följer aldrig med dem. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Avsluta kan vara en lång process. Tänk inte ens på framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Avsluta är en process.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Från och med nu bör du känna sig mer optimistisk, eftersom du har lärt dig att det inte finns något behov av att röka och du kan njuta av en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Gå vidare och tillämpa det du lärde dig idag och känner ingen ånger.Source link