Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta den här informationen och använd den för att äntligen släppa vanan för bra.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support, kan erbjuda sina egna tips och råd. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller community college, kyrka eller community college.

Sluta röka ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Övning kan ge en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, försök att hålla dig distraherande för 10 minuters inkrement för att avstänga rökning så länge som möjligt.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Behandla dig själv

Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig en film. Efter en månad kan du njuta av något dyrare eller elegantare. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Få mycket stöd. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

Tips! Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett märke som har en obehaglig smak.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden motion kan också förhindra vikt under kontroll. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte påminns eller utlöses att röka.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Berätta för folket runt om dig att du försöker sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Om du slutar kämpa, kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

Många människor som försöker sluta röka bära runt hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte med en diet när du är i mitten av sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Nu är det lika bra som att sluta röka. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Ju mer du röker desto högre risk kommer du att få av en sjukdom på grund av att du röker. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

Sluta röka

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många som misslyckats sluta röka, gör det inom de första månaderna. Det kan vara väldigt frestande att tända en cigarett när du är trött eller trött. Se till att du förstår de saker som utlöser din önskan att röka.

Ta flera minuter för att tänka på de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När du känner trängsel att röka, hänvisa till den här papperspapperet och titta på orsakerna till att du ville sluta.

Rökning har förmodligen varit något du brukade hjälpa dig att gå igenom stressiga situationer. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. I stället för belysning uppstår vissa personer omedelbart stressavlastning när de lär sig yoga eller tar tid att meditera.

Tips! När du försöker bryta rökningens vana äter du mycket nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta en hälsosam och balanserad kost av naturliga livsmedel kan hjälpa av många skäl.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Du behöver inte känna ånger om du går för det och slutar idag.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link