Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som finns i cigaretter. Att sluta är en riktig kamp mot dig själv och dina vanor. Se till att du har bra information om hur du går vidare för att få en bra chans att uppnå ditt mål.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Ofta misslyckas det med att sluta röka eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när de begärs. De skäl du slutar kommer att vara en stor motivation för att du ska förbli rökfri.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, leta efter produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa innefattar gummi och fläckar.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den starkt beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link