Sluta röka nu med dessa effektiva tips


Enligt de som har sparkat röksvanan var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Du kan behöva göra dina läxor och hitta metoder som passar dina behov. Försök med de råd som anges nedan, och du kanske tycker att sluta röka är lättare än vad du trodde.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske konstatera att du lyckas besegra begäret trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Sluta röka

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; Helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Men det betyder inte att det är omöjligt att sluta. Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Försök med dessa tips och du kan vara chockad.