Sluta röka nu med hälsosam sluta röka tips


Om du vill bli framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vansinnefulla fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i början.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Du kan bygga upp dina fördelar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chansar för framgång.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att sluta att det blir permanent.

Stort råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att kräva den nästa cigaretten för vissa individer.

Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när trängseln blir dålig.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, behöver du ringa någon för deras stöd . Gör ansträngningarna att diskutera dina känslor och reaktioner när det gäller din försvagningsbestämning med en vän eller någon i din familj. Spendera tid på telefonen kommer att distrahera dig medan begäret passerar, och det är bra att veta att du har stöd i din kamp med nikotin.

Tala med dina nära och kära när du vill sluta röka. Berätta för dem som är nära dig som du planerar att sluta. Deras stöd, vård och uppmuntran kan verkligen göra en stor skillnad mellan att sluta och falla tillbaka av vagnen. Försök gå till en supportgrupp, eller gå till beteendeterapi så att du kan sluta.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, sätt dig ner och lista alla orsaker till varför du kom till det beslutet. När du försöker motstå frestelsen av en cigarett kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill för att uppnå framgång på det. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Tänk på de förslag du har fått här och starta en resa till ett rökfritt liv.Source link