Sluta röka nu med hälsosam sluta röka tips


Behovet av att ge en nikotinberoende kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och det känns inte samma om du måste göra med något annat än att röka. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Nedanför artikeln finns många metoder för att hjälpa dig att använda när du försöker sparka vanan.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kanske sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta grupper för stöd på lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, fortsätt att upprepa detta som du behöver.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som du kan uppleva.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka . Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är en svår process, så du borde uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, kompletterar du försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller patchar.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att starta din strävan att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsväggar eller donera ett armband för att indikera dina intentioner.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. De råd du just har läst hjälper dig att ge dig den information du behöver för att slutligen sparka denna vana för gott. Testa några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Genomför nu de råd du just har läst.Source link