Sluta röka nu med hälsosamma stopprökningstips


Många människor har en önskan om att sluta röka. Men de förlorar ofta viljan att göra det utan att ens försöka. Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som i artikeln nedan. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Sluta röka

Många människor vill sluta röka, men ändå försöker så få av dem faktiskt. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.