Sluta röka nu med hälsosamma stopprökningstips


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Håll de råd du lär dig här praktiskt, så du kan använda dem efter behov när du behöver den extra hjälpande handen i din väg att bli en icke-rökare.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

övningsrutin

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Få hjälp av andra. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Sluta röka

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Du är utan tvekan redan medveten om de många hälsofördelarna med att inte röka. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läst komma in. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.Source link