Sluta röka nu med hälsosamma stopprökningstips


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Om du slutar, det finns många fördelar. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Tänk på din egen hälsa, familjen som behöver dig, de pengar du kan spara och hur mycket bättre kommer du att se ut och känna. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna att sluta röka.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din vandring kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka, bygger en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta kan vara en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom i dag blir det mycket lättare att komma igenom i morgon.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan, eller registrera dig för ett gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att sluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfera att sluta. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinsättningsterapier, som patchar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta ökar kraftigt chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta kan vara en lång process.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om det är bra att känna till de många negativa följderna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Du måste kunna modiga svårigheterna med uttag och begär att sluta röka för gott . Din bästa framgång kommer att uppnås genom att fokusera på dina positiva motivatorer. Använd de tips du läser ovan till fullo, och du är säker på att äntligen sparka vanan, för bra den här gången.Source link