Sluta röka nu med hälsosamma stopprökningstips


Det finns många fördelar som kommer att härröra från ditt beslut att sluta röka.

Att lägga ner något på skrivbordet kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan hjälpa dig att motivera dig att hålla dig på kursen, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent, kan det öka cigarettbehovet.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 95 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att sluta röka är en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, upprepa det första steget igen.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som hjälper till att sluta mycket lättare.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att kunna hjälpa dig att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder dig. Detta kommer att öka din chans att lyckas sluta röka.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Sätt listan någonstans där du kommer att kunna se den tydligt varje dag. Det kan ge dig i svaghetstider.

Du kan ha använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om denna situation låter bekant, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Minska antalet cigaretter som du röker. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Tips! När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum.

Tala med en läkare om receptbelagda läkemedelslösningar för att hjälpa dig att sparka vanan. Det finns flera produkter på marknaden nu tillgängliga för gott. Be en läkare vad de rekommenderar för att hjälpa dig att sluta för gott.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta röka på många sätt. För att ha munnen och händerna att ständigt göra någonting kan ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta denna typ av regelbunden bas kan hjälpa till att minska viktminskningen. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer också att förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara det svåraste när du slutar röka. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Medan det fortfarande är svårt, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Du kommer att bli expert om du fortsätter att undersöka ämnet Array. Låt denna information hjälpa dig, men fortsätt att leta efter andra källor och få så mycket information som möjligt. Du kommer att hitta om du lär dig så mycket du kan, du kommer att bli bättre.Source link