Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökning vana och sluta för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscenter och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Förväntas sluta att få dig att kräva mat, så har gott om hälsosam mat redo.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

De tips som ges i den här artikeln ska ge dig verktyg och förtroende för att sluta röka. Om du har andra vänner eller familjemedlemmar som vill sluta, kan du också dela med dig av det här hjälpsamma rådet.Source link