Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Rökning kan negativt påverka kvaliteten på ditt livs kvalitet. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar.

Dessa personer kommer att ge dig vägledning, vägledning och råd om hur du slutar. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Övning är också ett bra sätt att lindra stressavlastaren. Om du inte tränar, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

10 minuter

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om de 10 minuter inte räckte, bör du fortsätta försöka.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Det här hjälper till med att styra ditt system och undvika onödig viktökning.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av en negativ tankprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg varför du vill sluta.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att sluta framgångsrikt.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

De flesta tidigare rökare var tvungna att prova mer än en gång innan de lyckades sparka sitt första försök. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Om du har rökt inuti ditt hus, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig smycken som symboliserar dina avsikter att sluta.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Du kan bygga upp dina fördelar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Tips! När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Hitta support via olika onlinebaserade forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns hundratals användbara webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativ för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra.

Du kan förmodligen övertyga dig om att en rök inte kommer att skada din framsteg, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Det är inte lätt att sluta röka, men det kan verkligen hjälpa ditt sociala liv och hälsa. Efter att ha läst den här artikeln, hoppas du förhoppningsvis starkare, mer självsäker och mer kunna sluta. Välj din favoritspets och prova den idag!

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

För att lyckas med Array, måste du ta dig tid att utbilda dig själv. Börja med att lära dig så mycket du kan. Du kan göra din väg framåt framgångsrik genom att använda tipsen i den här artikeln.Source link