Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår . Stödgrupper finns på många ställen, även på internet, eller kyrkor lokalt.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIP! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Se till att du tar processen ett steg i taget. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information, de kommer att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att ta reda på vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa din egen personliga lista gör det här.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters inkrement för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta rökning. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

TIPS! När du känner en överväldigande rök att röka, använd fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta att du har gått.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. 19659017] Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravings med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör rökning mindre önskvärt.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här hjälper dig att börja processen att eliminera rökning. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Du måste alltid leta efter sätt att få din motivation. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

TIPS! Överväg nikotinersättningsterapi. Utdrag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan få mycket sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Du vill inte vara en annan statistik.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, hämta telefonen ett samtal någon för support. Telefonen fungerar inte bara som en bra omställning tills ditt begär har upphört, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att fortsätta att sluta.

Sluta röka

Tips! Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du ansöker dig själv. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Gör en ärlig ansträngning med hjälp av de råd du har läst här, och du kanske slutar röka för gott.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link