Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar, och du påverkar andras hälsa runt dig. Rökning orsakar allvarliga hälsoproblem som cancer, emfysem och hjärtattacker. Dessutom är begagnad rök skadlig för människor runt omkring dig. Detta visar bara hur viktigt att sluta är! Biten som följer innehåller många bra idéer för att uppnå framgång när du slutar.

Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Detta hjälper till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Sluta röka

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Undvik att du triggar att sluta röka med mer framgång. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har haft tid, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, starta en lista med tips, knep och tekniker som hjälper dig med. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det är den mest effektiva metoden över tiden!

För att undvika påminnelsen om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella rökluken kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Du kan hitta stöd i form av onlinforum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Även andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom denna resa.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Nu är det lika bra som att sluta röka. Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök också.

Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Identifiera de faktorer som leder till ditt återfall och lär dig av det. Med förtanke kan du så småningom triumfera över att röka!

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Oavsett om det är en vän eller en familjemedlem, nå ut och dela dina känslor av frestelse. Inte bara talar du om att du pratar i telefonen avlägsnar dig från ditt begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Tips! När du känner att du behöver röka , försök fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Komma upp med en lista som anger dina främsta anledningar till att sluta. När du känner ett begär, eller har ett ögonblick av svaghet, ange skälen till varför du slutar. Detta kan tänka på dina uttag, och hålla det på andra positiva saker som hjälper dig att komma igenom den här korta, men svåra perioden.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Hälsoriskerna som följer med rökning varierar. Det kan leda till lungsjukdomar, cancer och hjärtattacker. Du kan också skada dem runt dig med begagnad rök. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.Source link