Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Människor som röker är medvetna om att de behöver stanna. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone till sist. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter lusten, tvinga dig själv att vänta, kan extra tid sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt avveckla dem.

De som inte röker kan inte föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Ta vad de har lärt sig och genomföra deras tekniker i ditt liv för att hjälpa dig att sluta.Source link