Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men många människor stannar fortfarande vanligt. Det är mycket lättare att säga dig vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en stor chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara det extra tryck som du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de hjälper dig att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att slutligen vara rökfri för livet.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta hjälper dig att styra ner det första steget för att nå ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära tillbaka på rökning.

De flesta människor kommer inte att lyckas när de sparkar sina nikotinvanor. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du glider upp, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära dig under vägen.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kan få på egen hand.

Om du rökt, ge det en komplett skrubba, när du slutar. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

De första dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När det är borta är begär ofta psykologiska. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Ät massor av grönsaker, frön, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta av många skäl. För en sak som ständigt har något att göra med dina händer och mun kan du beteende ersätta rörelserna för att röka. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska eventuell viktökning. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa din kropp att må bra som du drar tillbaka från obehag av uttag.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

TIPS! Om ditt hem luktar av rök, rengör det noggrant. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Vad denna artikel har visat dig är att du med framgång kan sluta röka. Nyckeln är återstående bestämd och håller sig till de planer du själv gör. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Detta material kommer att ge dig bra information om. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.