Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Läs tipsen i den här artikeln för att hitta en metod som fungerar för dig och sluta röka för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för alltid; Istället fokusera på idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker, kan du då titta på ett längre engagemang.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du vill hålla sig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.